Tuesday, February 26, 2013

Dailymotion - neueste Videos: Polar FT80 must

Dailymotion - neueste Videos
Neueste Videos
thumbnail Polar FT80 must
Feb 26th 2013, 10:38

Polar FT80 must - http://www.pulsikell.ee
Sportimine tekitab sinus head enesetunnet. Polar FT80 must pulsikellaga saad jlgida oma edusamme, esitada vljakutseid ja pstitada eesmrke. Treenides FT80 must pulsikellaga, omad tielikku kontrolli oma keha le.

Uusimal Polar FT80 must 2013 pulsikellal on palju hid omadusi. Mned kella omadustest on niteks: saad kiiremini ja lihtsamalt rasvu pletada, kuna FT80 must aitab sul iges rtmis treenida ja on su treeningud veelgi lbusamad. POLARFT80COLORS FT80 must pakendist on kaasas Polar WearLink vandur ja Polar FT80 must treeningkompuuter .

Enne Polar FT80 must pulsikellaga treeningute alustamist, aktiveeri Polar STAR treeningprogramm, mis juhendab sind treenima ige intensiivsusega ja seab ajalisi eesmrke. Polar FT80 must tleb sulle peale igat treeningseeriat optimaalse puhkeaja. Istu rahulikult ja oota kuni kell annab sulle piiksuga mrku, et su sdame lgisagedus on piisavalt langenud ja ekraanil kuvatakse tekst: Start next set nd oled valmis jrgmiseks treeningseeriaks.

Vimalikult efektiivseks treeningu tulemuste mtmiseks: kanna vandurit ja rihma sdamelkide mtmiseks ja vajuta nuppu OK ja valige Start. Treeningu andmete salvestamise alustamiseks vajutage nuppu OK.. Pulsikellaga treenides: FT80 must hoiab sind alati iges tempos ja petab kuidas turvaliselt treenida ja FT80 must petab, kuidas treenida igel tasandil ja sa tead tpselt kui palju energiat oma treeningutesse panustada. Prast iga kasutuskorda eemalda vanduri saatja kummipaela kljest.

Ksimused, mis on tekkinud FT80 must kasutajatel. K: Miks pean arvestama kella jrgi kui kvasti ja kui palju treenida. Kas ma ei viks lihtsat usaldada oma keha ja sisetunnet? V: Kui treenid liiga intensiivselt on risk kiiresti lbi pleda. Kui treenid liiga rnalt, ei pruugi sa saavutada soovitud tulemusi. Oluline on leida ige tasakaal treeningutel ja parim viis selleks on treenida pulsikellaga ja treenida targalt. K: Kui tpne on kaloriarvestus treeningu ajal? V: Kaloriarvestus on vga t

Autor: avatarpulsikell_532
Tags: Polar FT80 must pulsikell
gepostet: 26 Februar 2013
Bewertung:0.0
Votes:0

Media files:
Polar FT80 must (text/html)
Polar FT80 must (application/x-shockwave-flash)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright 2035 Watch TV Live Online
Theme by Yusuf Fikri